Kinderopvang in onze school

Samen groeien met plezier!

Dat is wat we doen bij Bink! Op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang bieden we een veilige, vertrouwde en uitdagende plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar samen spelen, ontdekken én plezier maken. Bij Bink kijken we elke dag opnieuw met een frisse blik naar wat jouw kind nodig heeft, zodat het zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo zo goed mogelijk kan ontwikkelen. 

 

Peuterspeelzaal
Peuters van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij peuterspeelzaal Peutervilla, gevestigd in het pand van de Ludgerusschool. Bij peuterspeelzaal Ukkepuk werken we met de methodiek Uk & Puk. De activiteiten van dit programma zorgen ervoor dat peuters spelenderwijs zelf ontdekken. Naast leerzaam is de peuterspeelzaal ook gewoon leuk! Peuters spelen er met ander speelgoed dan thuis, leren nieuwe liedjes en maken vriendjes met kinderen uit de buurt. Net als het kinderdagverblijf is de peuterspeelzaal een goede voorbereiding op de basisschool. Je kind is twee of vier ochtenden per week welkom.


Buitenschoolse opvang 

Kinderen van 4 tot 7 jaar kunnen na schooltijd terecht op onze buitenschoolse opvang Duinvilla, gevestigd in het pand van de Ludgerusschool. We bieden elke dag activiteiten aan, van spellen tot sport, theater of koken. Maar lekker chillen op de bank met een boekje mag natuurlijk ook. Onze medewerkers maken van elke dag een feestje en doen er alles aan om je kind een veilige, vertrouwde maar ook uitdagende plek te bieden. Bso Duinvilla is geopend op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag - en in vakanties – worden de kinderen opgevangen bij bso Villa. De oudere kinderen van de Ludgerusschool kunnen terecht bij bso (Sport)Villa. Op een later moment krijgt bso Duinvilla ook een groep voor 7 tot 12-jarigen.

 

Bink is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft vestigingen in Hilversum, Soest, Soesterberg en Huis ter Heide. Kijk voor meer informatie over onze opvang, tarieven en aanmelden op https://binkkinderopvang.nl.